Sastāvdaļas
- 1 kg cūkgaļas
- 1 kg sēņu
- 3 sīpoli
- 100 g cieta siera
- 2 tomāti
- sinepes
- sāls pēc garšas
- malti melnie pipari pēc garšas
Pagatavošana
- Sēnes sagriež, cep pannā.
- Sīpolus sagriež pusgredzenos, pievieno sēnēm.
- Izceptas sēnes un sīpolus liek traukā.
- Sieru rupji sarīvē.
- Gaļu sagriež 1,5 cm biezos gabalos, no abām pusēm izdauza ar gaļas āmuriņu.
- Veidnē ieklāj cepamo papīru, liek izdauzītās gaļas šķēles.
- Noklāj ar sinepēm, uzber sāli, piparus, liek uz gaļas šķēlēm ceptās sēnes un sīpolus.
- Tomātus sagriež pusgredzenos, liek virsū sēnēm.
- Pārkaisa ar rīvētu sieru, cep sakarsētā krāsnī, 35 minūtes.
- Pasniedz karstas.
Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!