Kotletes ar "cukuru"

Kotletes ar "cukuru" Foto: Kotletes ar "cukuru"

Kāpēc izcili pavāri iesaka maltai gaļai pievienot cukuru?

Ne katras mājsaimnieces kotletes ir garšīgas un sulīgas. Bet pietiek ar vienkāršu sastāvdaļu pievienot un kotletes vienmēr izrādīsies sulīgas un ļoti garšīgas.
Cukurs vienmēr spēlē garšas pastiprinātāja lomu, kas nozīmē, ka kotletes ar cukuru garšos labāk.
Turklāt cepšanas procesā, pateicoties cukuram, uz katras kotletes izveidosies karameļu ēstgribu garoziņa, kas noblīvēs visas iekšā esošās gaļas sulas.
Tātad kotletes "ar cukuru" izrādīsies sulīgākas.

Nebaidieties, cukura vajag ļoti maz, vienkārši pievienojiet ēdamkaroti uz kilogramu maltās gaļas un labi samaisiet.
Saldums kotletēs nebūs jūtams, bet pašas kotletes patiešām sanāks garšīgākas.

Gatavojiet ar prieku! Labu apetīti!

Patīk padoms? Iesaki draugiem. Paldies!

... reizes
    



Šodien skatītākās receptes