Konservēta siļķe

Konservēta siļķe Foto: Konservēta siļķe

Sastāvdaļas

  • 1 kg svaigu siļķu
  • 3 gredzenos sagriezti sīpoli
  • 10-12 ēdamkarotes ūdens
  • 1 tējkarote cukura
  • 1-2 ēdamkarotes sāls
  • 1/2 tējkarotes maltu melno piparu
  • 1 ēdamkarote etiķa esences
  • 2 ēdamkarotes kečupa
  • 1/2 glāzes augu eļļas

Pagatavošana

  1. Siļķes iztīra, novelk ādu, sagriež gabaliņos, liek emaljētā traukā.
  2. Visas sastāvdaļas, izņemot siļķi, uzvāra, atdzesē un pārlej zivij.
  3. Zivi liek ledusskapī, pēc 24 stundām siļķe ir gatava ēšanai.

Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!

... reizes
    



Šodien skatītākās receptes