Konservēta laša pīrāgs

Konservēta laša pīrāgs Foto: Konservēta laša pīrāgs

Sastāvdaļas

Mīklai:
  • 180 g sviesta
  • 10 ēdamkarotes liesa skābā krējuma
  • 300-350 g miltu
  • 2 tējkarotes cepamā pulvera
  • 1 tējkarote sāls
Pildījumam:
  • 3 bundžas konservēta laša 
  • zaļumi
Pārliešanai:
  • 3 olas
  • 200 g liesa skābā krējuma
  • 2 ēdamkarotes miltu

Pagatavošana

  1. Gatavo mīklu - skābo krējumu samaisa ar sviestu un sāli.
  2. Pievieno cepamo pulveri, miltus, samīca ne pārāk biezu mīklu.
  3. Gatavo pildījumu - konservētajam lasim nolej šķidrumu, samīca ar dakšiņu.
  4. Zaļumus sakapā.
  5. Zaļumus samaisa ar lasi.
  6. Veidni mazliet ietauko ar sviestu.
  7. Liek mīklu, izlīdzina, izveido mīklas maliņas.
  8. Virsū mīklai liek lasi, izlīdzina.
  9. Gatavo mērci pārliešanai - olas sakuļ ar šķipsniņu sāls, pievieno skābo krējumu, miltus - kārtīgi samaisa.
  10. Pārlej pīrāgam, cep 180°C temperatūrā, 40-45 minūtes.

Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!

... reizes
    



Šodien skatītākās receptes