Kokosriekstu piena siera kūka

Kokosriekstu piena siera kūka Foto: Santa Maria publicitātes foto

Sastāvdaļas

  • 250 g cepumi
  • 2 iepakojumi Santa Maria Coconut Cream 250ml
  • 100 g kokosriekstu eļļa
  • 190 ml pūdercukurs
  • 1 tējk. Santa Maria Vaniļas cukurs
  • 2.5 tējk. Santa Maria Pārtikā lietojams želatīns
  • svaigas ogas

Pagatavošana

  1. Bļodiņā želatīnu aplej ar istabas temperatūras ūdeni un atļauj uzbriest.
  2. Sasmalcina cepumus (var virtuves kombainā), pievieno izkausētu kokosriekstu eļļu, samaisa. 
  3. Ber kūkas formā un ar karoti kārtīgi nopresē.
  4. Bļodā lej kokosriekstu pienu, pievieno pūdercukuru, vaniļas cukuru, samaisa.
  5. Silta ūdens peldē izkausē uzbriedušo želatīnu, līdz tas ir šķidrs, un nav kunkuļu.
  6. Želatīnu pievieno kokosriekstu piena masai, samaisa.
  7. Masu lej pāri cepumu kārtai un visu liek ledusskapī vismaz uz 2 stundām.
  8. Pasniedz ar svaigām ogām.

Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!

... reizes
    



Šodien skatītākās receptes