Sastāvdaļas
- 3 olas
- 90 g miltu
- 90 g cukura
- krēms
Pagatavošana
- Olas ar cukuru sakuļ, izmantojot mikseri, lielā ātrumā, aptuveni 5 minūtes, kamēr izkūst cukurs.
- Masai jābūt baltai un gaisīgai.
- Miltus izsijā, uzmanīgi ar lāpstiņu iemaisa olu masā, samaisa viendabīgā konsistencē.
- Veidnē ieklāj cepamo papīru, mīklu lej veidnē, izlīdzina.
- Cep 190°C temperatūrā, 13-17 minūtes, gatavību pārbauda ar koka iesmiņu, ja sauss - gatavs!
- Biskvītu liek uz dvieļa, satin, lai šādi atdziest.
- Kad biskvīts atdzisis, noņem cepamo papīru, ieklāj krēmu pēc vēlēšanās.
- Ja nav skābā krējuma krēms, bet kāds cits krēms, ruleti mitrina ar sīrupu.
- Noziesto biskvītu satin ruletē un atstāj ievilkties.
Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!