Klasiskā rulete

Klasiskā rulete Foto: Klasiskā rulete

Sastāvdaļas

  • 3 olas
  • 90 g miltu
  • 90 g cukura
  • krēms 

Pagatavošana

  1. Olas ar cukuru sakuļ, izmantojot mikseri, lielā ātrumā, aptuveni 5 minūtes, kamēr izkūst cukurs.
  2. Masai jābūt baltai un gaisīgai.
  3. Miltus izsijā, uzmanīgi ar lāpstiņu iemaisa olu masā, samaisa viendabīgā konsistencē. 
  4. Veidnē ieklāj cepamo papīru, mīklu lej veidnē, izlīdzina.
  5. Cep 190°C temperatūrā, 13-17 minūtes, gatavību pārbauda ar koka iesmiņu, ja sauss - gatavs!
  6. Biskvītu liek uz dvieļa, satin, lai šādi atdziest.
  7. Kad biskvīts atdzisis, noņem cepamo papīru, ieklāj krēmu pēc vēlēšanās. 
  8. Ja nav skābā krējuma krēms, bet kāds cits krēms, ruleti mitrina ar sīrupu. 
  9. Noziesto biskvītu satin ruletē un atstāj ievilkties. 

Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!

... reizes
    



Šodien skatītākās receptes