Sastāvdaļas
- 2 tomāti
- 250 g baltmaizes
- 8 ķiploku daiviņas
- sāls
- pipari
- maltā paprika
Pagatavošana
- Maizi sagriež gabaliņos, sakarsētā eļļa tos apcep zeltainus, sajauc ar saberztu ķiploku un maltu papriku.
- Buljonu uzvāra līdz vārīšanās temperatūrai, salej četros karstumizturīgos trauciņos, katrā liek gabaliņos sagrieztu 1/2 tomātu, gar malām saber grauzdiņus, katra trauciņa vidū iesit pa olai.
- Trauciņus liek sakarsētā krāsnī un 200 grādu temperatūrā cep, līdz olas sāk sarecēt (apmēram 10 minūtes).
- Pieber sali un piparus, pārkaisa sasmalcinātus pētersīļus.
Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!