Kēkss, kas izdodas vienmēr

Kēkss, kas izdodas vienmēr Foto: Kēkss, kas izdodas vienmēr

Sastāvdaļas

  • 100 g sviesta
  • 1 glāze cukura
  • 1 glāze kefīra
  • 1,5 tējkarotes cepamā pulvera
  • vanilīns
  • 1 ēdamkarote olīveļļas
  • 2 olas
  • 2 - 2,5 glāzes miltu

Pagatavošana

  1. Sviestu izkausē.
  2. Olas sakuļ ar cukuru, pielej kefīru, sviestu.
  3. Pievieno miltus, cepamo pulveri, vanilīnu, olīveļļu - visu samaisa. 
  4. Cep 180°C temperatūrā, 50 minūtes.
  5. Kēksa gatavību pārbauda ar koka iesmiņu - ja sauss, gatavs!

Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!

... reizes
    



Šodien skatītākās receptes