Kartupeļu kotletes ar jūras kāpostiem

Kartupeļu kotletes ar jūras kāpostiem Foto: Kartupeļu kotletes ar jūras kāpostiem

Sastāvdaļas

  • 600 g vārītu kartupeļu
  • 150 g sīpolu
  • 50 g saulespuķu eļļas
  • 1 ola
  • 1 ēdamkarote jūras kāpostu pulvera
  • 50 g krējuma
  • 50 g sviesta
  • sāls, pipari pēc garšas

Pagatavošana

  1. Tikko izvārītus kartupeļus samaļ, pieliek sali, piparus, olu, krējumu, izveido plācenīšus, ko piepilda ar sīpolu un jūras kāpostu pildījumu, piešķir tiem kotletes formu un cep eļļā no abām pusēm brūnas.
  2. Pildījuma pagatavošana: sīpolus sasmalcina, eļļā kopā ar jūras kāpostu pulveri lēni apcep (pulveri iepriekš vēlams izmērcēt pienā), pieber piparus.
  3. Kotletes pasniedz pārlietas ar kausētu sviestu.

Piezīme: jūras kāpostu pulveri var aizstāt ar konservētiem jūras kāpostiem.

Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!

... reizes
    



Šodien skatītākās receptes