Kartupeļi lauku gaumē ar kūpinātu zivi

Kartupeļi lauku gaumē ar kūpinātu zivi Foto: Kartupeļi lauku gaumē ar kūpinātu zivi

Sastāvdaļas

  • 450 g kartupeļu
  • 200 g kūpinātas zivs
  • 4 ēdamkarotes saulespuķu eļļas
  • pētersīļi
  • piparmētras
  • 1/2 citrona sulas
  • 1 tējkarote cukura
  • 1/2 tējkarotes maltas paprikas
  • 1/2 tējkarotes maltu melno piparu
  • 5 ēdamkarotes olīveļļas
  • sāls pēc garšas

Pagatavošana

  1. Kartupeļus nomizo, sagriež lielos gabalos, liek veidnē, uzber sāli, piparus, aprasina ar saulespuķu eļļu.
  2. Cep 250°C temperatūrā, 20 minūtes.
  3. Gatavo mērci - piparmētras un pētersīļus sakapā, pievieno olīveļļu, citrona sulu, cukuru, papriku, sāli - masu sablenderē.
  4. Mērci pārlej kartupeļiem, turpina cept 5-7 minūtes.
  5. Zivi sagriež nelielos gabaliņos, liek virsū kartupeļiem, turpina cept 5 minūtes.

Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!

... reizes
    



Šodien skatītākās receptes