Sastāvdaļas
- 200 g krabju nūjiņu
- 5 kartupeļi
- 4 burkāni
- 5 olas
- majonēze
Pagatavošana
- Kartupeļus un burkānus izvāra ar visu mizu, atdzesē, nomizo un sarīvē uz smalkās rīves.
- Olas cieti izvāra, atdala olu baltumus no dzeltenumiem, sarīvē olu baltumus uz smalkās rīves.
- Krabju nūjiņas sīki sagriež.
- Salātus liek kārtās, katru kārtu noziežot ar majonēzi:
- 1 kārta - puse kartupeļu
- 2 kārta - krabju nūjiņas
- 3 kārta rīvēti olu baltumi
- 4 kārta - atlikušie kartupeļi
- 5 kārta - ar majonēzi samaisīti burkāni.
- Salātus rotā ar rīvētiem olu dzeltenumiem.
Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!