Karstmaizes ar saldo krējumu

Karstmaizes ar saldo krējumu Foto: Karstmaizes ar saldo krējumu

Sastāvdaļas

  • 3 lielas baltmaizes šķēles
  • 2 olas
  • 1/4 glāzes saldā krējuma
  • 1/4 glāzes piena
  • 1/2-1 ēdamkarote cukura
  • 1/8 tējkarotes sāls
  • 1/8 tējkarotes malta kanēļa

Pagatavošana

  1. Bļodā sakuļ, izmantojot putojamo slotiņu, olas, saldo krējumu, pienu, cukuru, sāli, malto kanēli.
  2. Pannā sakarsē eļļu uz vidējas uguns.
  3. Baltmaizes šķēles apviļā olu-piena maisījumā, cep, no abām pusēm, kamēr parādās zeltaini-brūngana garoziņa (aptuveni 1,5 minūtes katrai pusei).

Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!

... reizes
    



Šodien skatītākās receptes