Sastāvdaļas
- 4 šķēles jeb 600 g cūkas gaļas karbonādes
- 1 ola
- 5 ēdamkarotes rīvmaizes
- tauki
- sviests cepšanai
- pipari, sals pēc garšas
Pagatavošana
- Uz dēlīša liek karbonādes šķēli un ar gaļās āmuriņi viegli izdauza.
- Ja šķēles izdauza par plānu, karbonādei trūkst sulīguma.
- Olu ar dakšiņu sakuļ.
- Gaļas šķēli apviļā olā, tad rīvmaizē un novieto pannā ar sakarsētam taukvielām.
- Cep uz straujas liesmas, ar karoti šķēlēm uzlejot taukus.
- Kad apakšējā puse spilgti brūna, karbonādi apgriež, apkaisa ar sāli, ja grib - ar pipariem.
- Cep līdz gatavībai, pasniedz ar ar kartupeļiem, salātiem.
Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!