Sastāvdaļas
- 500 g vājpiena biezpiena
- 300 skābā krējuma ar zemu tauku saturu
- cukurs
- 30 g želatīna
- augļi un ogas pēc izvēles
Pagatavošana
- Biezpienu sajauc ar cukuru.
- Skābo krējumu sajauc ar cukuru.
- Augļus un ogas nomazgā un liek dziļā deserta traukā.
- Želatīnu izšķīdina.
- Samaisa biezpiena un skābā krējuma maisījumus, sanāks šķidra masa.
- Biezpiena un skābā krējuma masai, tievā strūkliņā pielej želatīnu, samaisa.
- Ar želatīna masu vienmērīgi pārklāj augļus un ogas.
- Deserta trauku liek ledusskapī uz 1-2 stundām.
- Desertu izņem no ledusskapja, sagriež gabalos un rotā ar augļiem vai ogām.
Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!