Biezpiena - augļu deserts

Biezpiena - augļu deserts Foto: Biezpiena - augļu deserts

Sastāvdaļas

  • 500 g vājpiena biezpiena
  • 300 skābā krējuma ar zemu tauku saturu
  • cukurs
  • 30 g želatīna
  • augļi un ogas pēc izvēles

Pagatavošana

  1. Biezpienu sajauc ar cukuru.
  2. Skābo krējumu sajauc ar cukuru.
  3. Augļus un ogas nomazgā un liek dziļā deserta traukā.
  4. Želatīnu izšķīdina.
  5. Samaisa biezpiena un skābā krējuma maisījumus, sanāks šķidra masa.
  6. Biezpiena un skābā krējuma masai, tievā strūkliņā pielej želatīnu, samaisa.
  7. Ar želatīna masu vienmērīgi pārklāj augļus un ogas.
  8. Deserta trauku liek ledusskapī uz 1-2 stundām.
  9. Desertu izņem no ledusskapja, sagriež gabalos un rotā ar augļiem vai ogām.

Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!

... reizes
    



Šodien skatītākās receptes