Sastāvdaļas
- 10 lieli šampinjoni
- 1 sīpols
- 2 ēdamkarotes skābā krējuma
- 150 g siera
- sāls
- zaļumi
Pagatavošana
- Sēnēm nolauž kātiņus.
- Sēņu kātiņus sīki sagriež, samaisa ar sakapātu sīpolu, cep uz sakarsētas pannas, 1 tējkarotē augu eļļas, kamēr mīksti, pieber sāli.
- Pievieno skābo krējumu, sautē 1 minūti.
- Uzkaisa sakapātus zaļumus un noņem no uguns.
- Pievieno nedaudz rīvēta siera.
- Sēņu cepurītes liek ietaukotā veidnē, pārlej ar cepto sēņu kātiņu maisījumu,uzkaisa atlikušo rīvēto sieru, pielej nedaudz ūdens.
- Cep sakarsētā krāsnī 25 minūtes.
Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!