Sastāvdaļas
- 1 baltais galviņkāposts
- 100 grami rīvēta Holandes siera
- 200 mililitri mājas ķiploku majonēzes
- jalapeno salsa mērce
- garšvielu maisījums dārzeņiem
- sāls un pipari pēc garšas
- eļļa cepšanai
- ūdens
Pagatavošana
- Kāpostu sagriežam 1-1,5 centimetru biezās šķēlēs. Vārām ar garšvielu maisījumu, sāli un pipariem līdz gatavībai.
- Izņemam, nosusinām un atdzesējam. Ja ir serde, izgriežam.
- Kārtojam ieeļļotā cepamajā traukā. Pārziežam ar jalapeno salsa mērci un uzliekam cepurīti no siera un majonēzes.
- Cepam cepeškrāsnī 180°C temperatūrā zeltainus.
- Pasniedz, kā patstāvīgu ēdienu vai ar piedevām un salātiem.
Recepti piedāvā un iesaka: Inita Briedina
Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!