Sastāvdaļas
Mīklai:
- 1 ola
- 75 g cukura
- 50 g margarīna
- 30 g skābā krējuma
- 160 g kviešu miltu
- 1/2 ēdamkarote kakao pulvera
- rieksti
- šokolāde
Krēmam:
- 100 g sviesta
- 100 g iebiezināta piena
- 1 g citronskābes
Pagatavošana
- Margarīnu ar cukuru puto, līdz izveidojusies viendabīga masa, pievieno olas, skābu krējumu un vēlreiz saputo.
- Masu sadala divās daļās, vienu daļu sajauc ar kakao pulveri.
- Abās daļās iesijā miltus (pa 80 g) un samīca mīklu.
- Atdzisušu torti apziež ar krēmu, tortes virsu rotā ar riekstiem un šokolādes gabaliņiem.
- Gatavojam krēmu: Atlaidinātu sviestu puto, pakāpeniski pievienojot iebiezināto pienu. Putošanas beigās pievieno citronskābi.
Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!