Sastāvdaļas
- 200 g cukini (rīvētu)
- 200 g miltu
- 200 g cukura
- 3 olas
- 50 g lazdu rieksti (zemesrieksti)
- 100 ml saulespuķu eļļas
- 1 citrons (ar mizu,sarīvēts)
- 1 tējkarote kanēļa
- 1 tējkarote cepamā pulvera
- 1 šķipsniņa sāls
- + šokolāde un saldais krējums glazūrai vai gatava šokolādes glāzūra
- ievārījums pārziešanai
Pagatavošana
- Kūkai olas, cukuru un eļļu sakult krēmveida masā.
- Miltus, kanēli un cepamo pulveri izsijāt, ar pārējām sastāvdaļām uzmanīgi iemaisīt olu masā.
- Ieliet maisījumu ar cepampapīru izklātā plātī un 175°C temperatūrā cep 35 - 40 minūtes.
- Cukini kūku pārziež ar ievārījumu un pārlej ar šokolādes glazūru.
Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!