Ideāla marināde gaļai

Ideāla marināde gaļai Foto: Ideāla marināde gaļai
Lai pagatavotu marinādi gaļai, nav nepieciešami sarežģīti produkti.
Trīs galvenās lietas ir - skābums, tauki, garšvielas.
Skābumu dod citrusaugļi, ananāsi, tomāti, alkohols, etiķis, skābie piena produkti.
Visi produkti, kas dod skābumu, paspilgtina gaļas garšu, padara to mīkstāku un sulīgāku.
Tauki vai eļļa gaļas sulīgumu uztur ilgāk, garšvielas parastu marinādi paspilgtina.
Marinēšanas procesā nevajadzētu pārspīlēt ar marinādes daudzumu, marinēšanas ilgumu - jo tiek nomākta gaļas garša.
Ideāls marinādes daudzums ir 1-1,5 tējas tasītes uz 1 kilogramu gaļas.
 

Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!

... reizes
    



Šodien skatītākās receptes