Gulašs podiņā

Gulašs podiņā Foto: Gulašs podiņā

Sastāvdaļas

  • 800 g liellopu gaļas mīkstuma
  • 1 kg kartupeļu
  • 50 g sviesta
  • 2 sīpoli
  • 4 paprikas pākstis
  • 4 tomāti
  • 100 ml sausa sarkanvīna
  • 2 ēdamkarotes miltu
  • puse tējkarotes maltu sarkano piparu
  • puse tējkarotes majorāna
  • puse tējkarotes maltu melno piparu
  • sāls pēc garšas

Pagatavošana

  1. Sīpolus sīki sagriež un sviesta apcep zeltainus.
  2. Pārkaisa ar sarkanajiem pipariem, sajauc gabaliņos sagrieztu gaļu un garšvielām.
  3. Pielej nedaudz ūdens un, nepārtraukti maisot, sautē.
  4. Kad šķidrums gandrīz pilnībā novārījies, pielej vīnu.
  5. Kad gaļa kļuvusi mīksta, pievieno kubiņos sagrieztu papriku, un pēc 10 minūtēm - tomātus.
  6. Visu pārlej ar ūdeni un sautē, kamēr gaļa un dārzeņi pilnībā gatavi. Pasniedz podiņos.

Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!

... reizes
    



Šodien skatītākās receptes