Grillētas baravikas

Grillētas baravikas Foto: Grillētas baravikas

Sastāvdaļas

  • 2 lielas baravikas
  • 1 ēdamkarote sviesta
  • malti baltie pipari
  • sāls
  • pētersīļu zaļumi

Pagatavošana

  1. Baravikas rūpīgi notīra, bet nemazgā.
  2. Kātus nogriež un vēlāk izmanto kā piedevu zupai.
  3. Baraviku cepurītes apsmērē ar biezu sviesta kārtu.
  4. Uzliek uz folijas, ievieto iepriekš sakarsētā grillā un karsē 3 minūtes.
  5. Uzkaisa sāli un piparus.
  6. Pārkaisa ar sīki sagrieztiem pētersīļiem.
  7. Grillētas baravikas pasniedz uz folijas.

Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!

... reizes
    



Šodien skatītākās receptes