Sastāvdaļas
- 2 šķēlītēs sagriezti sīpoli
- 3 ēdamkarotes olīveļļas
- 400 g rīsu
- 2 greipfrūtu sula
- 1,25 l dārzeņu buljona
- 2 ēdamkarotes sviesta
- sāls, pipari
- 4 ēdamkarotes rīvēta Parmas siera
- 2 ēdamkarotes sasmalcinātu pētersīļu
Pagatavošana
- Pannā sakarsē eļļu, ieber sīpolus un apcep.
- Pievieno rīsus un, nepārtraukti maisot, sautē 2 minūtes.
- Pielej greipfrūtu sulu, kad tā uzsūkusies, pamazām pa 125 ml iemaisa buljonu.
- Pēc 10 minūtēm pievieno sviestu, pielej vēl buljonu un, nepārtraukti maisot, vāra, līdz viss buljons uzsūcies un rīsi ir mīksti.
- Pieber sāli un piparus, iemaisa Parmas sieru, rotā ar pētersīļiem.
Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!