Greipfrūtu risoto ar Parmas sieru

Greipfrūtu risoto ar Parmas sieru Foto: Greipfrūtu risoto ar Parmas sieru

Sastāvdaļas

  • 2 šķēlītēs sagriezti sīpoli
  • 3 ēdamkarotes olīveļļas
  • 400 g rīsu
  • 2 greipfrūtu sula
  • 1,25 l dārzeņu buljona
  • 2 ēdamkarotes sviesta
  • sāls, pipari
  • 4 ēdamkarotes rīvēta Parmas siera
  • 2 ēdamkarotes sasmalcinātu pētersīļu

Pagatavošana

  1. Pannā sakarsē eļļu, ieber sīpolus un apcep.
  2. Pievieno rīsus un, nepārtraukti maisot, sautē 2 minūtes.
  3. Pielej greipfrūtu sulu, kad tā uzsūkusies, pamazām pa 125 ml iemaisa buljonu.
  4. Pēc 10 minūtēm pievieno sviestu, pielej vēl buljonu un, nepārtraukti maisot, vāra, līdz viss buljons uzsūcies un rīsi ir mīksti.
  5. Pieber sāli un piparus, iemaisa Parmas sieru, rotā ar pētersīļiem.

Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!

... reizes
    



Šodien skatītākās receptes