Gaļas soļanka

Gaļas soļanka Foto: Gaļas soļanka

Sastāvdaļas

  • 1.5 l buljona
  • 100 g žāvēta šķiņķa
  • 50 g cīsiņu
  • 100 g nieru
  • 100 g liellopu gaļas
  • 2 sīpoli
  • 2 skābi gurķi
  • 1 ēdamkarote tomātu biezeņa
  • 1 ēdamkarote sviesta
  • kaperi
  • olīvas
  • 100 g skāba krējuma
  • 2 šķēlītes citrona

Pagatavošana

  1. Sīpolus sagriež, cep sviestā, pievienojot tomātu biezeni.
  2. Gaļas produktu - šķiņķi, vārītu liellopu gaļu, atsevišķi izvārītas nieres un cīsiņus griež kubiņos vai strēmelēs.
  3. Skābētos gurķus nomizo, atbrīvo no sēklām, griež plānās šķēlītēs.
  4. Izvārītā buljonā liek saceptos sīpolus, sagatavotos gurķus, gaļas produktus, garšvielas un visu vāra 5 - 10 minūtes.
  5. Pasniedzot soļankā ieliek skābu krējumu, citrona šķēlītes, konservētus kaperus, olīvas.

Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!

... reizes
    



Šodien skatītākās receptes