Sastāvdaļas
- 1/4 l piena vai saldā krējuma
- 3 nepilnas ēdamkarotes sviesta
- 2 olu dzeltenumi
- 1 tējkarote sāls
- 1/2 tējkarotes sinepju
- 3 - 4 ēdamkarotes citronu sulas
- 500 g smalki sagrieztas, ceptas vai vārītas gaļas pēc vēlēšanās
- sasmalcināti pētersīļi
- dilles
- saldie pipari
- zaļie salāti vai 2 mazas aso piparu pākstis
Pagatavošana
- Olu dzeltenums, pienu un miltus sajauc ar sviestu un garšvielām un sabiezina tvaiku peldē.
- Kad pagatavotais maisījums atdziest, to sajauc ar malto gaļu un pārējiem produktiem, pēc tam aprasina ar citronu sulu.
- Ar šo masu apziež maizi.
Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!