Gaileņu kotletes

Gaileņu kotletes Foto: Gaileņu kotletes

Sastāvdaļas

  • 600 g gaileņu
  • 1/2 glāzes vārītu rīsu
  • 2 olas
  • 1 sīpols
  • 1-2 ēdamkarotes krējuma
  • 1 ēdamkarote sviesta
  • sāls
  • sasmalcinātas dilles
  • rīvmaize
  • tauki

Pagatavošana

  1. Notīrītas, applaucētas gailenes samaļ, pievieno rīsus, olas, sviestā apceptu sīpolu, dilles, sāli un krējumu.
  2. Izveido kotletes, apviļā rīvmaizē un sviestā vai taukos cep 15 minūtes.
  3. Pasniedz ar tomātu mērci un vārītiem kartupeļiem vai makaroniem.

Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!

... reizes
    



Šodien skatītākās receptes