Fetučini makaroni ar garnelēm

Fetučini makaroni ar garnelēm Foto: Fetučini makaroni ar garnelēm

Sastāvdaļas

● 120 g fetučini makaronu
● 300 g svaigu, attīrītu garneļu
● 1 tējkarote sāls
● 1 tējkarote maltu melno piparu
● 2 ēdamkarotes miltu
● 1 ēdamkarote olīveļļas
● 1 ēdamkarote sviesta
● 1 un 1/4 tases vistas buljona
● 1/2 glāzes saldā krējuma
● garšvielas pēc garšas

Pagatavošana

    1. Izvāra makaronus.
    2. Garneles pārkaisa ar sāli un pipariem, samaisa, pievieno 1 ēdamkaroti miltu, apviļā garneles, pievieno vēl 1 ēdamkaroti miltu un atkal apviļā.
    3. Izkausē sviestu pannā, pievieno olīveļļu, uz vidējas uguns apcep garneles, kamēr tās kļūst zeltainas, aptuveni 2-3 minūtes.
    4. Apceptās garneles izņem no pannas, liek traukā.
    5. Pannā, kur cepās garneles, lej vistas buljonu, karsē to 5 minūtes, iemaisot buljonā uz pannas palikušos garneļu cepšanas pārpalikumus.
    6. Pievieno saldo krējumu, pastāvīgi maisot, vāra mērci, uz vidējas uguns, kamēr tā sāk sabiezēt(aptuveni 5 minūtes).
    7. Mērci pagaršo, ja nepieciešams, pievieno garšvielas.
    8. Mērcei pievieno makaronus, garneles un samaisa.
  
  
  
recepte skatīta ... reizes



Šodien skatītākās receptes