Sastāvdaļas
- 200-300 g kāposta (jebkura veida)
- 4-5 šampinjoni
- burkāns
- sīpols
- 1/2 selerijas kāts
- 3-4 ķiploka daiviņas
- 1/2 paprika
- 2-3 kartupeļi
- zaļumi
- rīvēts muskatrieksts
- malti smaržīgie pipari
- paprikas pulveris
- asās pipara pārslas
- 1/2 tējkarote kurkumas
- 1/4 tējkarote malta ingvera
- malti melnie pipari pēc garšas
- sāls pēc garšas
- 1 litrs ūdens vai buljona
- eļļa cepšanai
Pagatavošana
- Dārzeņus sagriežam tā kā labāk patīk.
- Apcepa nelielā eļļas daudzumā ar pievienotām garšvielām.
- Pielejam ūdeni vai buljonu.
- Vārām līdz dārzeņi mīksti un sautējums ir ieguvis jums tīkamo konsistenci.
- Pasniedzam ar salātiem. Labu apetīti!
Recepti piedāvā un iesaka: Inita Briedina
Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!