Dabīgā šnicele

Dabīgā šnicele Foto: Dabīgā šnicele

Sastāvdaļas

  • 2 dabīgās šniceles
  • malti melnie pipari
  • 1 ēdamkarote miltu
  • 1 ola
  • 4 ēdamkarotes rīvmaizes
  • 3 ēdamkarotes tauku
  • sāls
  • 2 citrona šķēlītes
  • pētersīļu zaļumi

Pagatavošana

  1. Šniceles nomazgā aukstā ūdenī, nosusina un nogriež lieko speķi.
  2. Uzkaisa piparus un miltus.
  3. Šniceles apmērcē sakultā olā, pēc tam rīvmaizē.
  4. Liek pannā karstos taukos un cep 5 minūtes.
  5. Apgriež un cep vēl 5 minūtes.
  6. Uzkaisa sāli.
  7. Pirms pasniegšanas šnicelēm uzlej pa karotītei pannā palikušo tauku.
  8. Rota ar citrona šķēlītēm un pētersīļu zaļumiem.

Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!

... reizes
    



Šodien skatītākās receptes