Sastāvdaļas
- 2 dabīgās šniceles
- malti melnie pipari
- 1 ēdamkarote miltu
- 1 ola
- 4 ēdamkarotes rīvmaizes
- 3 ēdamkarotes tauku
- sāls
- 2 citrona šķēlītes
- pētersīļu zaļumi
Pagatavošana
- Šniceles nomazgā aukstā ūdenī, nosusina un nogriež lieko speķi.
- Uzkaisa piparus un miltus.
- Šniceles apmērcē sakultā olā, pēc tam rīvmaizē.
- Liek pannā karstos taukos un cep 5 minūtes.
- Apgriež un cep vēl 5 minūtes.
- Uzkaisa sāli.
- Pirms pasniegšanas šnicelēm uzlej pa karotītei pannā palikušo tauku.
- Rota ar citrona šķēlītēm un pētersīļu zaļumiem.
Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!