Cukurotas mandeles ar kanēli

Cukurotas mandeles ar kanēli Foto: Cukurotas mandeles ar kanēli

Sastāvdaļas

  • 200 g mandeļu
  • 200 g cukura
  • 1 paciņa vaniļas cukura
  • 1/4 tējkarotes kanēļa
  • 120 ml ūdens

Pagatavošana

  1. Mandeles norīvē ar dvielīti, lai nav putekļainas.
  2. Mandeles, cukuru un ūdeni liek katlā, uzvāra.
  3. Maisot karsē, kamēr ūdens novārās un cukurs līp mandelēm klāt.
  4. Pievieno kanēli, izmaisa, turpina karsēt, kamēr dzirdama viegla knakšķēšana.
  5. Liek uz ietaukota cepamā papīra un ar divām dakšiņām groza un atdala mandeles vienu no otras, kamēr vairs nelīp kopā, atdzesē.

Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!

... reizes
    



Šodien skatītākās receptes