Sastāvdaļas
- 500 g cūku ribiņu
- 1 laims
- 1 neliels apelsīns
- 2 ķiploka daiviņas
- 1 ēdamkarote sinepju
- malta paprika
- malti melnie pipari
- 1 ēdamkarote olīveļļas
- 1 ēdamkarote medus
- kaltētas dilles
Pagatavošana
- Ribiņas noskalo, sadala porciju gabalos.
- Gatavo marinādi - no laima un apelsīna izspiež sulu, ķiplokus saspiež ķiploku spiedē - visas sastāvdaļas samaisa.
- Ribiņas liek marinādē, kārtīgi samaisa, liek ledusskapī uz 2-3 stundām.
- Ribiņas liek 2 slāņu folijā, uzlej marinādi, ietin folijā, liek veidnē, cep 180°C temperatūrā, 1,5 stundas.
Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!