Cūkgaļas un kāpostu sacepums

Cūkgaļas un kāpostu sacepums Foto: Cūkgaļas un kāpostu sacepums

Sastāvdaļas

  • 500 g kartupeļu
  • sāls
  • pipari
  • malta paprika
  • 1 puravs
  • 1 liels sīpols
  • 400 g skābētu kāpostu
  • 200 g skāba krējuma
  • 1 sarkana paprika
  • 2 olas
  • 150 g fetas siera
  • 300 g cūkgaļas karbonādes
  • eļļa cepšanai

Pagatavošana

  1. Kartupeļus nomizo, sagriež gabaliņos, sālsūdenī vāra 10 minūtes, tad nokāš un nosusina.
  2. Papriku sagriež gabaliņos, puravu - ripiņās, sīpolu sasmalcina.
  3. Gaļu sagriež gabaliņos, kopā ar papriku un sīpoliem sakarsētā eļļā apgrozot apcep.
  4. Liek klāt kāpostus, nedaudz apcep arī tos, pievieno kartupeļus un pēc garšas arī sāli un piparus.
  5. Krējumu sajauc ar olām, sāli un malto papriku.
  6. Ietaukota veidnē liek pusi kāpostu maisījuma, pārlej pusi olu un krējuma maisījuma, virsū liek pārējos kāpostus ar gaļu un kartupeļiem.
  7. Pārdrupina fetas sieru, pārlej pārpalikušo krējuma maisījumu. Cep 45-50 minūtes 175°C.

Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!

... reizes
    



Šodien skatītākās receptes