Sastāvdaļas
- 500 g kartupeļu
- sāls
- pipari
- malta paprika
- 1 puravs
- 1 liels sīpols
- 400 g skābētu kāpostu
- 200 g skāba krējuma
- 1 sarkana paprika
- 2 olas
- 150 g fetas siera
- 300 g cūkgaļas karbonādes
- eļļa cepšanai
Pagatavošana
- Kartupeļus nomizo, sagriež gabaliņos, sālsūdenī vāra 10 minūtes, tad nokāš un nosusina.
- Papriku sagriež gabaliņos, puravu - ripiņās, sīpolu sasmalcina.
- Gaļu sagriež gabaliņos, kopā ar papriku un sīpoliem sakarsētā eļļā apgrozot apcep.
- Liek klāt kāpostus, nedaudz apcep arī tos, pievieno kartupeļus un pēc garšas arī sāli un piparus.
- Krējumu sajauc ar olām, sāli un malto papriku.
- Ietaukota veidnē liek pusi kāpostu maisījuma, pārlej pusi olu un krējuma maisījuma, virsū liek pārējos kāpostus ar gaļu un kartupeļiem.
- Pārdrupina fetas sieru, pārlej pārpalikušo krējuma maisījumu. Cep 45-50 minūtes 175°C.
Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!