Cūkgaļas ribiņas pikantajā medus marinādē

Cūkgaļas ribiņas pikantajā medus marinādē - ukraiņu gaumē Foto: Cūkgaļas ribiņas

Sastāvdaļas

  • 500 g cūkgaļas ribiņu
  • 1 laims
  • 1 mazs apelsīns
  • 2 ķiploka daiviņas
  • 1 ēdamkarotes sinepju
  • malta paprika
  • malti melnie pipari
  • 1 ēdamkarote olīveļļas
  • 1 ēdamkarote medus
  • žāvētas dilles

Pagatavošana

  1. Ribiņas nomazgā, sagriež porcijās.
  2. Marinādes pagatavošana: Laimam un apelsīnam noņemiet miziņu, izspiediet no tiem sulu. Ķiplokus izspiež caur spiedi. Pievieno pārējās sastāvdaļas un sajauc visu.
  3. Marinādes maisījumā liek ribiņas, kārtīgi samaisa un liek ledusskapī marinēties uz 2-3 stundām.
  4. Pēc tam liekam 2 kārtās folijā, tur ielej marinādi, iesaiņo, liek veidnē un liek cepeškrāsnī uz lēnas uguns 180°C uz 90 minūtēm.

Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!

... reizes
    



Šodien skatītākās receptes