Cūkas ribiņas ar kāpostiem

Cūkas ribiņas ar kāpostiem Foto: Cūkas ribiņas ar kāpostiem

Sastāvdaļas

  • 200 g cūkas ribiņu
  • 3 ēdamkarotes adžikas
  • 50 g augu eļļas
  • 250 g balto galviņkāpostu
  • 50 g paprikas
  • 50 g burkānu
  • 50 g sīpolu
  • sāls
  • garšvielas pēc izvēles
  • ķiploki

Pagatavošana

  1. Cūkas ribiņas marinē adžikā, pēc tam pārkaisa ar sāli un apcep brūnas.
  2. Kāpostus un papriku sagriež salmiņos, burkānus - pusripiņās, sīpolus - pusgredzenos.
  3. Dārzeņus liek katlā un 10 - 15 minūtes cep.
  4. Pēc tam pievieno apceptās ribiņas, garšvielas, sāli, pielej mazliet buljona vai ūdens un sautē, līdz dārzeņi mīksti.
  5. Pēc garšas var pievienot ķiplokus un pārkaisīt ar zaļumiem.

Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!

... reizes
    



Šodien skatītākās receptes