Sastāvdaļas
- 200 g cūkas ribiņu
- 3 ēdamkarotes adžikas
- 50 g augu eļļas
- 250 g balto galviņkāpostu
- 50 g paprikas
- 50 g burkānu
- 50 g sīpolu
- sāls
- garšvielas pēc izvēles
- ķiploki
Pagatavošana
- Cūkas ribiņas marinē adžikā, pēc tam pārkaisa ar sāli un apcep brūnas.
- Kāpostus un papriku sagriež salmiņos, burkānus - pusripiņās, sīpolus - pusgredzenos.
- Dārzeņus liek katlā un 10 - 15 minūtes cep.
- Pēc tam pievieno apceptās ribiņas, garšvielas, sāli, pielej mazliet buljona vai ūdens un sautē, līdz dārzeņi mīksti.
- Pēc garšas var pievienot ķiplokus un pārkaisīt ar zaļumiem.
Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!