Cepumi Twix

Cepumi Twix Foto: Cepumi Twix

Sastāvdaļas

  • 2 glāzes miltu
  • 2/3 glāzes cukura
  • 1/2 tējkarotes sāls
  • 340 g piena šokolādes
  • 2 bundžas iebiezinātā piena
  • 400 g sviesta

Pagatavošana

  1. Sviestu sagriež vidēja lieluma gabaliņos.
  2. Sviestu sablenderē ar miltiem, cukuru un sāli.
  3. Sviesta masu liek veidnē, izlīdzina un kārtīgi pieblietē.
  4. Cep 180°C temperatūrā, 20 minūtes.
  5. Pannā liek 2 ēdamkarotes sviesta, pielej iebiezināto pienu, liek uz uguns.
  6. Vāra tik ilgi, kamēr piens karamelizējas.
  7. Karamelizēto masu vienmērīgi uzklāj atdzisušam biskvītam.
  8. Karsta ūdens peldē izkausē šokolādi.
  9. Šokolādi pārlej karamelei.
  10. Šokolādi kārtīgi izlīdzina.
  11. Veidni ar cepumiem liek ledusskapī, kamēr sastingst, pēc tam sagriež gabaliņos.

Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!

... reizes
    



Šodien skatītākās receptes