Sastāvdaļas
- lavaša plāksnes
- vistas fileja
- kāposts
- 1 sarkanais sīpols
- svaigi mazie gurķīši
- tomāti
- 1 dzeltenā paprika
- pētersīļi
- skābais krējums
- baltvīna etiķis
- ķiploki
- sāls, cukurs, pipari + garšvielas pēc garšas
- augu eļļa
Pagatavošana
- Gatavo mērci - skābajam krējumam pievieno sakapātus pētersīļus, ķiploku spiedē saspiestas ķiploka daiviņas, sāli, piparus, samaisa.
- Sarkano sīpolu sagriež sīkos gabaliņos, liek marinādē, kas pagatavota no sāls, cukura, etiķa.
- Dārzeņus sagriež.
- Lavašu sagriež sloksnēs, uzklāj mērci, liek dārzeņus.
- Vistas fileju izvāra, sagriež mazos gabaliņos, apcep sakarsētā pannā, sviestā.
- Gaļu liek virsū dārzeņiem, liek marinēto sīpolu.
- Lavašu uzmanīgi satin, ātri apcep, no abām pusēm, uz sakarsētas pannas vai grila.
Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!