Cepts lavašs ar dārzeņiem un gaļu

Cepts lavašs ar dārzeņiem un gaļu Foto: Cepts lavašs ar dārzeņiem un gaļu

Sastāvdaļas

  • lavaša plāksnes
  • vistas fileja
  • kāposts
  • 1 sarkanais sīpols
  • svaigi mazie gurķīši
  • tomāti
  • 1 dzeltenā paprika
  • pētersīļi
  • skābais krējums
  • baltvīna etiķis
  • ķiploki
  • sāls, cukurs, pipari + garšvielas pēc garšas
  • augu eļļa

Pagatavošana

  1. Gatavo mērci - skābajam krējumam pievieno sakapātus pētersīļus, ķiploku spiedē saspiestas ķiploka daiviņas, sāli, piparus, samaisa.
  2. Sarkano sīpolu sagriež sīkos gabaliņos, liek marinādē, kas pagatavota no sāls, cukura, etiķa.
  3. Dārzeņus sagriež.
  4. Lavašu sagriež sloksnēs, uzklāj mērci, liek dārzeņus.
  5. Vistas fileju izvāra, sagriež mazos gabaliņos, apcep sakarsētā pannā, sviestā.
  6. Gaļu liek virsū dārzeņiem, liek marinēto sīpolu.
  7. Lavašu uzmanīgi satin, ātri apcep, no abām pusēm, uz sakarsētas pannas vai grila.

Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!

... reizes
    



Šodien skatītākās receptes