Ceptas rudmieses

Ceptas rudmieses Foto: Ceptas rudmieses

Sastāvdaļas

  • 500 g rudmiešu
  • 50 g kukurūzas vai olīvu eļļas
  • 100 g saldā krējuma
  • 2 olu dzeltenumi
  • sāls

Pagatavošana

  1. Notīrītas rudmieses applaucē verdošā ūdenī, sagriež, liek sakarsētā eļļā un karsē 15 minūtes, iztvaicējot daļu ūdens, kas izdalās no sēnēm. 
  2. Pēc tam pievieno krējumu un sāli, uzvāra un ātri maisot pievieno kopā ar vienu ēdamkaroti krējuma sakultus olu dzeltenumus.
  3. Pasniedz kā piedevu pie gaļās ēdieniem vai vārītam zivīm.

Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!

... reizes
    



Šodien skatītākās receptes