Cepta, kraukšķīga vista

Cepta, kraukšķīga vista Foto: Cepta, kraukšķīga vista

Sastāvdaļas

  • 1 vista - sadalīta 10 gabalos
  • eļļa cepšanai

Marinādei:

  • 2 tases paniņu
  • 1 tase skābā krējuma
  • 1/4 tases Dižonas sinepju
  • 1 ēdamkarote sāls
  • 2 tējkarotes maltu melno piparu

Panēšanai:

  • 2,5 tases miltu
  • 2 tējkarotes ķiploku pulvera
  • 2 tējkarotes sinepju
  • 2 tējkarotes paprikas pulvera
  • 1 ēdamkarote sāls

Pagatavošana

  1. Visas marinādes sastāvdaļas samaisa.
  2. Vistu liek marinādē un liek ledusskapī uz pāris stundām.
  3. Visas sastāvdaļas panēšanai samaisa.
  4. Vistas gabalus panē un liek uz restītēm.
  5. Vistas gabalus cep pannā, sakarsētā eļļā, kamēr tie kļūst zeltaini.
  6. Krāsni uzkarsē līdz 200 °C temperatūrai.
  7. Vistu liek ietaukotā veidnē un cep 10-12 minūtes.

Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!

... reizes
    



Šodien skatītākās receptes