Burrito

Burrito Foto: Burrito

Sastāvdaļas

  • 300 g tītara filejas
  • 2 ķiploka daiviņas
  • 2 g čili malta pipara
  • 1 dzeltena paprika
  • 150 g tomātu biezeņa
  • 40 ml kukurūzas eļļas
  • 300 ml sarkano pupiņu sulā
  • 3 g ķimeņu
  • 200 ml vistas buljona
  • 30 g kindzas
  • 6 tortiljas

Pagatavošana

  1. Tītara fileju sagriež plānos un garenos gabaliņos.
  2. Apcep uz pannas, pievieno saspiestu ķiploku, samaisa.
  3. Pievieno pupiņas bez šķidruma.
  4. Pievieno garšvielas. Čili piparu daudzumu pievieno vadoties pēc tā, cik asu ēdienu vēlās.
  5. Labāk no sākuma pielikt mazāk, un tad pievienot vēl.
  6. Papriku sagriež strēmelītēs un arī liek uz pannas. Visu kopā cep 2 - 3 minūtes.
  7. Pielej biljonu, pievieno sāli un sautē 10 minūtes, neliekot vāku.
  8. Pievieno svaigi sasmalcinātu kindzu.
  9. Noslēgumā pievieno tomātu biezeni vai smalki sagrieztus tomātus bez mizas.
  10. Sautē visu kopā vēl 3 - 5 minūtes. Noņem no uguns un burrito pildījums ir gatavs.
  11. Pildījumu ietin tortilja, vienu galu aptin ar foliju, lai pildījums neiztek un pasniedz.
  12. Burrito var pasniegt ar krējumu vai gvakamoles mērci.

Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!

... reizes
    



Šodien skatītākās receptes