Biezpiena gredzentiņi

Biezpiena gredzentiņi Foto: Biezpiena gredzentiņi

Sastāvdaļas

  • 200 g biezpiena
  • 160 g miltu
  • 1 ola
  • 1 ēdamkarote cukura
  • 1-2 šķipsniņas sāls
  • 1 tējkarote cepamā pulvera
  • 3 ēdamkarotes augu eļļas

Pagatavošana

  1. Biezpienu samaisa ar cukuru, sāli un olu.
  2. Izsijātus miltus samaisa ar cepamo pulveri un pievieno biezpiena masai.
  3. Samīca mīklu, izrullē to 1 cm biezumā, izspiež gredzentiņus - var būt dažāda diametra.
  4. Pannā sakarsē augu eļļu, cep biezpiena gredzentiņus, kamēr izveidojas brūngana garoziņa.
  5. Apgriež tos otrādi, cep no otras puses.
  6. Gatavus biezpiena gredzentiņus liek uz papīra dvieļa, lai notek liekā eļļa.
  7. Biezpiena gredzentiņus pasniedz siltus, mazliet apkaisītus ar pūdercukuru.

Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!

... reizes
    



Šodien skatītākās receptes