Sastāvdaļas
- 500 g jēra gaļas
- 1-2 sīpoli
- 1-2 sālīti gurķi
- 6-8 kartupeļi
- 1-2 ķiploka daiviņas
- 1-2 ēdamkarotes tomātu pastas
- lauru lapa
- sāls, pipari pēc garšas
Pagatavošana
- Gaļu noskalo, sagriež salmiņos un cep sautējamā katlā, sakarsētā augu eļļā.
- Pievieno plānos pusgredzenos sagrieztus sīpolus, cep, kamēr sīpoli ir mīksti.
- Pievieno tomātu pastu, sīki sagrieztus vai rupji rīvētus gurķus, pielej mazliet ūdens vai buljona, uzliek katlam vāku, sautē, kamēr gaļa ir gatava.
- Pannā cep salmiņos sagrieztus kartupeļus, kad kartupeļi ir gandrīz gatavi, tos pārliek sautējamā katlā.
- Pieber sāli, piparus, lauru lapu, ķiploku spiedē saspiestus ķiplokus, uzmanīgi samaisa un sautē, kamēr kartupeļi ir gatavi.
Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!