Sastāvdaļas
- 120 g kūpināta bekona
- 2 lieli avokado
- 1 šalotes sīpols
- 1-2 tējkarotes medus
- 1 ēd.karote olīveļļas
- 2 ēd.karotes vīna etiķa vai citrona sulas
- 1 ēd.karote ūdens
- 2 ēd.karote sagrieztu pētersīļu
- melnie pipari
- sāls
Pagatavošana
- Apcept bekonu līdz tas kļūst kraukšķīgs, izlikt uz papīra dvieļa.
- Atdzisušu sagriezt mazos gabaliņos.
- Sajaukt etiķi ar ūdeni, medu un olīveļļu, saputot ar putojamo slotiņu.
- Sīki sagriezt sīpolu, pielikt pie etiķa maisījuma.
- Avokado sagriezt daiviņās.
- Kārtot uz šķīvja, pārliet ar mērci, pārkaisīt ar bekonu, pētersīļiem.
- Pārkaisīt ar pipariem un sāli pēc garšas.
Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!