Aukstā kartupeļu un vistas biezeņzupa

Aukstā kartupeļu un vistas biezeņzupa Foto: Aukstā kartupeļu un vistas biezeņzupa

Sastāvdaļas

  • 4 kartupeļi
  • 1 1/2 l vistas buljona
  • 2 glāzes saldā krējuma
  • 1 glāze sasmalcinātas vistas gaļas
  • 1 svaigs gurķis
  • selerijas saknes un purava gabals
  • lociņi
  • dilles
  • sāls
  • melnie pipari

Pagatavošana

  1. Vistas buljonā liek selerijas sakni, purava gabalu un pieber piparus un sali pēc garšas.
  2. Kartupeļus nomizo, sagriež gabalos un pēc brīža pievieno buljonam.
  3. Kad zupa ir gatava, to sablendē, Tad lej atpakaļ katlā, pievieno saldo krējumu vai pienu, uzvāra un atdzesē.
  4. Pasniedzot zupā iemaisa sakapātus lociņus un dilles, vistas gaļas gabaliņus un kubiņos sagrieztu svaigo gurķi.

Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!

... reizes
    



Šodien skatītākās receptes