Asinsdesas hotdogs

Asinsdesas hotdogs Foto: Asinsdesas hotdogs

Sastāvdaļas

  • 2 hotdogu maizītes
  • 40 g sarkano kāpostu
  • olīveļļa
  • sāls
  • svaigi malti melnie pipari
  • 1 Noo asinsdesa, pārgriezta uz pusēm
  • 4 marinēti gurķīši
  • 2 ēdamkarotes mārrutku mērces
  • 2 ēdamkarotes brūkleņu mērces

Pagatavošana

  1. Sarkano kāpostu smalki sagriež, pievieno olīveļļu, sāli un svaigi maltus melnos piparus. Marinētos gurķīšus sagriež plānās šķēlītēs visā gurķa garumā.
  2. Uz vidējas uguns uzkarsē pannu, pievieno 1 tējkaroti olīveļļas vai tauku. Kad panna silta, asinsdesu sadursta ar dakšiņu un liek cepties uz pannas. Cep no katras puses aptuveni 10 minūtes, ik pa laikam apgriežot uz otru pusi.
  3. Tikmēr krāsnī uzkarsē hotdogu maizīti. Maizītē kārto sarkanos kāpostus, marinēto gurķu šķēlītes, 1 ēdamkaroti brūkleņu un 1 ēdamkaroti mārrutku mērces, kā arī pusi tikko izceptās asinsdesas.

Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!

... reizes
    



Šodien skatītākās receptes