Sastāvdaļas
- 2 hotdogu maizītes
- 40 g sarkano kāpostu
- olīveļļa
- sāls
- svaigi malti melnie pipari
- 1 Noo asinsdesa, pārgriezta uz pusēm
- 4 marinēti gurķīši
- 2 ēdamkarotes mārrutku mērces
- 2 ēdamkarotes brūkleņu mērces
Pagatavošana
- Sarkano kāpostu smalki sagriež, pievieno olīveļļu, sāli un svaigi maltus melnos piparus. Marinētos gurķīšus sagriež plānās šķēlītēs visā gurķa garumā.
- Uz vidējas uguns uzkarsē pannu, pievieno 1 tējkaroti olīveļļas vai tauku. Kad panna silta, asinsdesu sadursta ar dakšiņu un liek cepties uz pannas. Cep no katras puses aptuveni 10 minūtes, ik pa laikam apgriežot uz otru pusi.
- Tikmēr krāsnī uzkarsē hotdogu maizīti. Maizītē kārto sarkanos kāpostus, marinēto gurķu šķēlītes, 1 ēdamkaroti brūkleņu un 1 ēdamkaroti mārrutku mērces, kā arī pusi tikko izceptās asinsdesas.
Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!