Asie kartupeļi „Aidaho”

Asie kartupeļi „Aidaho” Foto: Asie kartupeļi „Aidaho”

Sastāvdaļas

  • 500 g kartupeļu 
  • 1/2 tējkarotes sāls
  • 3 tējkarotes maltas paprikas
  • 4 ķiploka daiviņas
  • 1 tējkarote karija
  • 1/2 tējkarotes kurkumas
  • 1 tējkarote kaltētu diļļu
  • 1 tējkarote sinepju 
  • 50 ml olīveļļas

Pagatavošana

  1. Kartupeļus kārtīgi nomazgā, jo kartupeļus gatavo ar visu mizu.
  2. Katru kartupeli sagriež 4-8 daļās, atkarībā no kartupeļa lieluma.
  3. Sagrieztos kartupeļus liek verdošā sālsūdenī, vāra 2-3 minūtes.
  4. Samaisa garšvielas - dilles, sāli, ķiplokus, maltu papriku, olīveļļu, kariju, kurkumu.
  5. Kartupeļus nosusina, samaisa ar garšvielu maisījumu, noliek malā ievilkties.
  6. Sausā, tīrā veidnē, liek kartupeļu daiviņas, ar mizu uz leju, cep 200°C temperatūrā, 20-30 minūtes.

Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!

... reizes
    



Šodien skatītākās receptes