Sastāvdaļas
- 120 g kviešu miltu
- 240 g piena
- 1 ola
- sāls pēc garšas
- tauki
Pildījumam:
- 100 - 150 g vārītas vai ceptas liellopu gaļas
- 20 g dūmota speķa
- 30 g sīpolu
- sāls pēc garšas
- gaļas buljons
Pagatavošana
- Pagatavo plāno pankūku mīklu un taukos cep pankūkas no vienas puses.
- Apcep sīki sagrieztu speķi ar sīpoliem, pievieno samaltu gaļu, sali, nedaudz gaļas buljona, samaisa un izkarsē.
- Uz pankūku apceptās puses liek gaļas pildījumu, pankūkas saloka un apcep.
- Ar gaļu pildītās pankūkas pasniedz pie gaļas buljona, dārzeņu zupām vai kopā ar brūkleņu ievārījumu.
Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!