Sastāvdaļas
- 800 g tītara maltās gaļas
- 4 ēdamkarotes mannā
- 2 ēdamkarotes skābā krējuma
- 1 ola
- daži kātiņi pētersīļu, diļļu
- 2 tējkarotes cukura
- 2 tējkarotes sinepju
- sāls, garšvielas pēc garšas
Pagatavošana
- Bļodā liek malto gaļu, mannā, skābo krējumu, olu, sinepes, cukuru, sāli, garšvielas, visu samaisa.
- Sīki sakapā zaļumus, pievieno maltās gaļas maisījumam, visu vēlreiz kārtīgi samaisa.
- Maltās gaļas masa sanāks diezgan pašķidra, to būs viegli paņemt ar karoti.
- Sakarsētā pannā, augu eļļā, ar karoti liek kotletes, cep no abām pusēm - 2-3 minūtes, kamēr parādās zeltaina garoziņa.
- Jāuzmanās, lai nepārceptu no vienas puses.
- Kad kotletes apcepušās, pannā uzlej mazliet ūdens, uzliek vāku, pasautē uz nelielas uguns 10 minūtes, 5 minūtes no katras puses.
Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!