Tītara gaļas kotletes

Tītara gaļas kotletes Foto: Tītara gaļas kotletes

Sastāvdaļas

  • 800 g tītara maltās gaļas
  • 4 ēdamkarotes mannā
  • 2 ēdamkarotes skābā krējuma
  • 1 ola
  • daži kātiņi pētersīļu, diļļu
  • 2 tējkarotes cukura
  • 2 tējkarotes sinepju
  • sāls, garšvielas pēc garšas

Pagatavošana

  1. Bļodā liek malto gaļu, mannā, skābo krējumu, olu, sinepes, cukuru, sāli, garšvielas, visu samaisa.
  2. Sīki sakapā zaļumus, pievieno maltās gaļas maisījumam, visu vēlreiz kārtīgi samaisa.
  3. Maltās gaļas masa sanāks diezgan pašķidra, to būs viegli paņemt ar karoti.
  4. Sakarsētā pannā, augu eļļā, ar karoti liek kotletes, cep no abām pusēm - 2-3 minūtes, kamēr parādās zeltaina garoziņa.
  5. Jāuzmanās, lai nepārceptu no vienas puses.
  6. Kad kotletes apcepušās, pannā uzlej mazliet ūdens, uzliek vāku, pasautē uz nelielas uguns 10 minūtes, 5 minūtes no katras puses.

Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!

... reizes
    



Šodien skatītākās receptes