Sastāvdaļas
- 400 g cūkgaļas
- 1 ēdamkarote sviesta
- 250 g sīpolu
- 1 ēdamkarote saldās paprikas
- 1/4 l ūdens
- 1 ēdamkarote tomātu biezeņa
- sāls un garšvielas pēc garšas
Pagatavošana
- Gaļu noskalo aukstā ūdenī, nosusina un sagriez gabaliņos.
- Katliņā izkausē sviestu un apcep gaļu no visām pusēm brūnu.
- Pieliek sasmalcinātus sīpolus un turpina cept, līdz sīpoli kļūst gaiši dzelteni.
- Uzkaisa sali un papriku, pielej verdošu ūdeni.
- Katliņam uzliek vāku, samazina uguns liesmu un sautē apmēram 60 minūtes.
- Kad gaļa gatava, pieliek tomātu biezeni.
- Pievieno sāli un garšvielas pēc garšas.
Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!