Cūkgaļas gulašs

Cūkgaļas gulašs Foto: Cūkgaļas gulašs

Sastāvdaļas

  • 400 g cūkgaļas
  • 1 ēdamkarote sviesta
  • 250 g sīpolu
  • 1 ēdamkarote saldās paprikas
  • 1/4 l ūdens
  • 1 ēdamkarote tomātu biezeņa
  • sāls un garšvielas pēc garšas

Pagatavošana

  1. Gaļu noskalo aukstā ūdenī, nosusina un sagriez gabaliņos.
  2. Katliņā izkausē sviestu un apcep gaļu no visām pusēm brūnu.
  3. Pieliek sasmalcinātus sīpolus un turpina cept, līdz sīpoli kļūst gaiši dzelteni.
  4. Uzkaisa sali un papriku, pielej verdošu ūdeni.
  5. Katliņam uzliek vāku, samazina uguns liesmu un sautē apmēram 60 minūtes.
  6. Kad gaļa gatava, pieliek tomātu biezeni.
  7. Pievieno sāli un garšvielas pēc garšas.

Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!

... reizes
    



Šodien skatītākās receptes