Sastāvdaļas
- 600 g cūkas gaļas (mīkstuma)
- 70 g sviesta
- 1 ēdamkarote kviešu miltu
- 1 glāze skābā krējuma
- 2 sīpoli
- 1 tējkarote ķimeņu
- sāls
- melnie pipari
- smaržīgie pipari
- buljons
Pagatavošana
- Cūkas gaļu sagriež 1 cm platās,5 cm garās sloksnītēs, pārkaisa ar sāli, pipariem un karstā sviestā cep apmēram 5 - 7 minūtes.
- Sasmalcinātus sīpolus sacep ar miltiem, pievieno 1 - 1 1/2 glāzes buljona, krējumu, smaržīgos piparus, samaltas ķimenes, pārlej strogonovam, pieber sāli, vēlreiz uzvāra.
- Pasniedz ar ceptiem kartupeļiem, lapu salātiem.
Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!