Sastāvdaļas
- 1 kg vistas filejas
- 2 olas
- 1 liels sīpols
- 3 ķiploka daiviņas
- 1/2 baltmaizes kukuļa
- 200 ml piena
- 5 g sāls pēc garšas
- 5 g piparu pēc garšas
- 50 g rīvmaizes
- 20 g augu eļļas
Pagatavošana
- Baltmaizi sadrupina un mērcē pienā.
- Gaļas maļamajā mašīnā samaļ vistas fileju, sīpolu, izmērcēto baltmaizi.
- Pievieno saspiestas ķiploka daiviņas, sāli, piparus - visu samaisa, pievieno olas un vēlreiz visu samaisa.
- No iegūtās masas izveido kotletes, apviļā tās rīvmaizē.
- Kotletes cep pannā, sakarsētā augu eļļā, 5-7 minūtes, kamēr rodas kraukšķīga garoziņa.
Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!