Sastāvdaļas
- 1 tējkarote melnās tējas
- 1/2 apelsīna
- šķipsniņa malta kanēļa vai 1 kanēļa standziņa
- 1 šķipsniņa malta ingvera
- 1 krustnagliņa
Ja vēlas, pievieno:
- anīsu
- medu
Pagatavošana
- Uzvāra tējkannā ūdeni.
- Tēju ber tasītē, uzlej verdošu ūdeni.
- Izspiež apelsīna sulu tējā.
- Lai sula saglabātu vitamīnus, atdzesē tēju līdz 50°C temperatūrai un tikai tad pievieno sulu.
- Tējai pievieno kanēli, krustnagliņu, ingveru un citas garšvielas pēc vēlēšanās.
- Samaisa un atstāj nostāvēties uz 5 minūtēm.
- Ja vēlas,notecina tēju caur sietu.
- Pievieno medu un pasniedz.
Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!